Steg oksekødet superkort og ved så høj varme som muligt, så får du det bedste resultat.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Flæk butternut squash, og tag kernerne ud med en ske. Fjern skrællen, og skær det i små tern.
Steg ternene i olie på en varm pande i 3-4 min., tilsæt 1-2 dl vand, og damp-steg dem møre under låg i yderligere 8-10 min., til vandet er væk.
Tilsæt mere olie, salvie, fintsnittet hvidløg og evt. en klat smør.
Tag butternut squash af panden, og kom mere olie på.
Steg kødet superhårdt ved meget høj varme, krydr med salt og peber, og tag også det af panden.
Kog pastaen i saltet vand i ca. 4 min., til den er al dente. Sigt vandet fra, men gem lidt kogevand.
Kom butternut squash og pasta på panden fra før sammen med lidt kogevand (1-2 dl) og evt. lidt smør, og lad det stege sammen i 1-2 min.
Tilsæt kød, og krydr med salt og peber.
Skær tomaterne i skiver, og anret rucola og tomat på et fad. Krydr med salt og peber, og dryp med olie og eddike.
Anret pastaretten i dybe tallerkener, top med revet parmesan, og servér straks med tomatsalat til.
Trofie er en traditionel italiensk pastatype, der stammer fra Ligurien i det nordvestlige Italien. Denne pasta er kendt for sin unikke spiralformede og korktræsagtige form, der er håndlavet ved at rulle små stykker pasta dej på en træplade.
Trofie rulles ud i tynde strimler, hvorefter de skæres i små stykker på omkring 2-3 centimeter i længden. Herefter rulles hvert stykke mellem håndfladerne for at skabe den karakteristiske spiralform.
Denne pastatype er ideel til at absorbere saucer og er særligt populær i retter fra Ligurien, såsom den berømte pesto alla genovese. Den er også velegnet til at blive serveret med skaldyr, grøntsager eller cremede saucer. Trofie har en fast tekstur og en let konsistens, der gør den behagelig at spise.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()