0
Pasta sedanini med cabonatasauce, stegt lange og basilikum

Pasta sedanini med cabonatasauce, stegt lange og basilikum

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergineitaliensk kødbollekrydderi
1 min.
Forbered auberginen

Skræl auberginen, skær den i grove stykker og overfør til en skål. Krydr godt med salt, peber og krydderiblandingen. Rør det rundt og gem til senere.

langefilet uden skind
10 min.
Forbered fisken

Skær fisken i mundrette stykker og krydr godt med salt.

løgflåede tomater
15 min.
Hak løget

Hak løget fint, overfør til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person. Varm op ved middel varme og steg løgene under omrøring, indtil de er gyldne.

Tilsæt 1 tsk. sukker og eddike pr. person og lad det smelte sammen med løget. Tilsæt flåede tomater og få det op at simre.

sedanini, 50% Fuldkorn
20 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på emballagen.

25 min.
Steg auberginen

Varm en pande op ved høj varme. Dræn auberginen for væde og steg stykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve på to sider og bliver helt møre.

Overfør auberginen og fisken til tomatsovsen. Lad det simre, indtil fisken begynder at flage og smag sovsen til med salt og peber.

Himmelbjergostbasilikum
30 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle og anret tomatsovsen henover. Top med basilikumblade og revet ost.

Bonusinfo

Himmelbjergost er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne utrolig fine faste ost. De lokale økologiske landmænd gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav om høj mælkekvalitet. Køerne går frit langs Himmelbjerget rod, hvor der er en meget frodig natur. Mælken holdes i separate tanke og føres skånsomt ind i de små ostekar på kun 1000 liter, hvor osteprocessen foregår, hvorefter den presses nænsomt i de gamle osteforme. Osten modnes i 12-16 mdr. på GRAND fromages Affinageri. Osten er fast med fine toner af karamel, brændte mandel og er fint afrundet med en let syre. 

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
535 kcal
Fedt:
18,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,5 g
Kulhydrat:
49,9 g
heraf sukkerarter:
14,4 g
Kostfibre:
5,6 g
Protein:
40,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?