0

Tyk cremet suppe af pastinak, forårsløg og kokosmælk (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i grove stykker. Trim forårsløgene og dele dem i 2 to - de hvide ender for sig og de grønne toppe for sig. Snit de hvide ender i grove stykker og sauter dem i lidt smør til de begynder at klare. Kom pastinakkerne ved og sauter videre 4-5 min. - de skal ikke tage farve. Kom kokosmælk, fond og ingefær ved, krydr med salt og peber og lad det simre 20 min. under låg til rødderne er møre. Blend suppen helt glat med en stavblender og smag til med en smule karry, citronsaft og evt. mere ingefær. Snit den grønne løgtoppe i tynde skiver og server dem som drys til suppen. Giv godt groft brød og gerne en rest stegt kylling til.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?