0

Tykke svinekoteletter, løg og æbler i æblecidersauce med sauteret spinat

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Koteletter: Pil løgene og skær dem i skiver. Befri æblerne for stilk og kernehus og skær dem i tynde både. Krydr koteletterne godt med salt og peber og brun dem på begge sider i lidt olie. Tag dem af panden, kom løgene på i stedet og sauter til de er gyldne. Vend æblerne i, hæld cideren på og lad det koge en smule ned. Rør fløde og de 2 slags sennep i og kog op. Læg koteletterne ned i saucen og lad det hele simre 6-8 min. (til koteletterne er møre). Smag til med salt og peber.

Spinat: Rens spinaten godt, fjern de grove stilke og slyng bladene tørre. Smelt smørret på en pande, tilsæt spinaten og krydr med salt og peber. Sauter til spinaten er faldet sammen og smag til.

Server sammen med bagte rodfrugter og små kogte eller ovnbagte kartofler.

Kommentarer og forslag til opskriften