Majroer: Skrub eller skræl majroerne og skær dem i både. Varm lidt olie op i en sauterpande og rist majroerne af med timian samt lidt salt og peber til de har taget lidt farve. Kom sukker ved og lad det karamellisere let. Hæld bouillonen på og lad roerne simre deri til væden er kogt ind om dem. Smag til med sukker, salt og peber.
Salat: Rens peberfrugterne, halver dem på langs og snit dem i tynde strimler på tværs. Flæk agurken i tre på langs og snit den i 2 mm tykke "skiver" på tværs. Striml salaten og hak persillen. Pisk citronsaft, 3 spsk. olie, 1 fed presset hvidløg, salt og peber sammen og smag til - evt. med lidt sukker. Vend peberfrugt, agurk, salat, persille og dressing sammen lige inden servering og smag til igen.
Kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Bøffer: Pres 1 fed hvidløg og rør det med lidt olie, salt og peber. Smør bøfferne godt ind i krydderolien, lad dem hvile 10 min. og steg dem 3-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse).
Giv godt groft brød til retten.
Kommentarer og forslag til opskriften