0

Tykstegsbøffer med guacamole, citronmarinerede rejer og kartoffelklodser

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne godt og skær dem i store klodser. Vend dem med olie, paprika, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem ved 200°C i ca. 25 min. til de er møre og gyldne.

Guacamole: Mos avocadoerne med lidt citronsaft, finthakket hvidløg, salt og peber. Halver tomaten, fjern indmaden og skær kødet i små tern. Rør ternene i avocadomosen og smag til med citron, salt og peber – den må ikke være for sur.

Rejer: Dryp rejerne godt af og rør dem med 1 spsk. olivenolie, hakket dild, salt, peber og citronsaft efter smag.

Bøffer: Krydr bøfferne godt med salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side.

Anret hver bøf med en god skefuld guacamole og rejer på toppen. Det der bliver tilovers serveres i skåle ved siden af. Server med kartoffelklodser og evt. en blandet grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.