Kartofler: Skrub kartoflerne godt og skær dem i store klodser. Vend dem med olie, paprika, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem ved 200°C i ca. 25 min. til de er møre og gyldne.
Guacamole: Mos avocadoerne med lidt citronsaft, finthakket hvidløg, salt og peber. Halver tomaten, fjern indmaden og skær kødet i små tern. Rør ternene i avocadomosen og smag til med citron, salt og peber – den må ikke være for sur.
Rejer: Dryp rejerne godt af og rør dem med 1 spsk. olivenolie, hakket dild, salt, peber og citronsaft efter smag.
Bøffer: Krydr bøfferne godt med salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side.
Anret hver bøf med en god skefuld guacamole og rejer på toppen. Det der bliver tilovers serveres i skåle ved siden af. Server med kartoffelklodser og evt. en blandet grøn salat til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften