Sauce: Kom æggeblommerne og ½ tsk. salt i en foodprocessor og kør det glat. Rør eddike, citronsaft og dijonsennep sammen og kom det ved. Tilsæt olie i en tynd stråle til saucen tykner og bliver luftig. Hak skalotteløg, 1 fed hvidløg og persille meget fint og rør det i sammen med sennep, salt og peber. Juster konsistensen til blød og let flydende med vand, smag til og opbevar saucen køligt indtil servering.
Sauté: Skær champignonerne i kvarte og dræn kikærterne. Hak de soltørrede tomater i små tern og hak 1 fed hvidløg fint. Rist champignonerne i olivenolien til de er gyldne og kom så kikærter, tomat og hvidløg ved. Varm sautéen godt igennem og smag til med salt og peber.
Bøffer: Dup bøfferne tørre, krydr med salt og peber og steg dem ca. 2-4 min. på hver side ved høj varme.
Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, dampet broccoli og en blandet grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften