0

Tynde rodfrugtfritter med frisk timian og flagesalt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og skær dem i lange tynde pommes frites, ca. 4x4 mm i tykkelse og +10 cm i længden. Vend dem grundigt med olie, timianblade, et godt nip flagesalt og lidt peber og bred dem ud i ét lag på en bageplade. Bruges der rødbeder, så hold dem for sig indtil endt tilberedning. Sæt fritterne i ovnen ved 200 grader i ca 25 min. til fritterne er gyldne og sprøde i enderne. Luk gerne dampen ud af ovnen et par gange undervejs. Anret på et flot fad og drys med ekstra flagesalt. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?