0
Tyrkisk oksekød i somun med pakchoy-slaw & stegte kartofler og tranebær

Tyrkisk oksekød i somun med pakchoy-slaw & stegte kartofler og tranebær

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Selleri, Mælk, Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekødcoleslaw krydderi
1 min.
Okse del 1:

Start med at tænde ovnen på 250 grader varmluft.

Kom kødet i en skål, og drys med 1/4 af coleslaw krydderierne og lidt salt. Vend rundt. Vend med 1-2 spsk. god olivenolie. Lad kødet stå et par minutter, mens du laver slaw, og fritterne steger.

små kartofler
2 min.
Stegte kartofler:

Del kartoflerne i kvarte, kom dem i en skål, og vend dem med lidt god olivenolie, salt og peber. Fordel kartoflerne på bageplader med bagepapir, og bag dem sprøde og gyldne i en 250 grader varm ovn i ca. 10 min. Drys med salt.

pak choycoleslaw kryddericreme fraiche 18%mayonnaisetørrede tranebær
5 min.
Pakchoy-slaw:

Rør coleslaw-krydderier sammen med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med salt, sukker og lidt lys eddike. Snit pak choy i fine strimler, og kom dem i en skål. Drys med lidt fint salt, og vend rundt. Lad dem stå i 2 min., før du vender med coleslawdressingen. Drys med de tørrede tranebær.

pita / somun
12 min.
Somun:

Lun brødene i en brødrister eller i en brandvarm ovn i 2-3 min.

hakket oksekød
13 min.
Okse del 2:

Varm en god pande eller wok op til meget høj varme. Kom en lille smule olie på, og rist kødet igennem i 1-2 min., til det netop er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

20 min.
Anretning:

Fyld somun med skiftevis coleslaw og kød. Server kartofler til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?