Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Riv squash og løg groft, og sautér begge dele i olivenolie på en varm pande. Det skal ikke tage farve. Tilsæt kødet, og lad det stege med og brune flot. Krydr med salt, peber og kebabkrydderi.
Rul dejene aflangt ud på et meldrysset bord. Læg dem på bagepapir på bageplader, og top dem med kød. Krydr med salt og dryp med olivenolie.
Bag dem i den varme ovn i ca. 10-12 min., eller til de er gyldne og lækre.
Rør yoghurt med harissa, skær agurk i tern og rødløg i tynde skiver.
Servér straks pizzaerne toppet med agurk og løg, og med harissayoghurt til.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()