Jeg elsker sådan en snasket pizza-agtig sag som denne, hvor det hele bare er på.
Nyd den med chilisauce på siden, eller lad være.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Riv squashen groft, hak hvidløg og løg, og sautér det hele i olivenolie på en stor, varm pande. Det skal ikke tage farve, men mørne og falde godt sammen. Krydr med salt.
Tilsæt oksekød, og steg i ca. 5 min., til kødet er gyldent og gennemstegt.
Kom 1/2-1 dåse tomatpuré på, og krydr med salt, peber og kebabkrydderi. Lad det stege kort, og tag panden af varmen.
Rul dejen ud til aflange pizzaer, og læg dem på bagepapir på en eller flere bageplader.
Fordel kødet på pizzaerne, dryp med olivenolie, og bag dem i den varme ovn i ca. 10-14 min., eller til de er gyldne og gennemstegte.
Snit kålen fint, og vend den med en smule lys eddike, 1/2-1 tsk. sukker, salt og peber, og klem den evt. en smule med hænderne.
Servér straks de varme pizzaer toppet med kål og yoghurt.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften