0
Tyrkisk-style pizza med krydret oksekød og knust kål

Tyrkisk-style pizza med krydret oksekød og knust kål

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Tyrkisk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker sådan en snasket pizza-agtig sag som denne, hvor det hele bare er på.

Nyd den med chilisauce på siden, eller lad være. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashhvidløgløghakket oksekødkebab krydderitomatpuré
1 min.
Krydret oksekød

Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.

Tænd ovnen på 230 grader varmluft. 

Riv squashen groft, hak hvidløg og løg, og sautér det hele i olivenolie på en stor, varm pande. Det skal ikke tage farve, men mørne og falde godt sammen. Krydr med salt. 

Tilsæt oksekød, og steg i ca. 5 min., til kødet er gyldent og gennemstegt.

Kom 1/2-1 dåse tomatpuré på, og krydr med salt, peber og kebabkrydderi. Lad det stege kort, og tag panden af varmen. 

pizzadej
15 min.
Tyrkisk-style pizza

Rul dejen ud til aflange pizzaer, og læg dem på bagepapir på en eller flere bageplader. 

Fordel kødet på pizzaerne, dryp med olivenolie, og bag dem i den varme ovn i ca. 10-14 min., eller til de er gyldne og gennemstegte. 

spidskål
20 min.
Kål

Snit kålen fint, og vend den med en smule lys eddike, 1/2-1 tsk. sukker, salt og peber, og klem den evt. en smule med hænderne. 

yoghurt 3,5 %
29 min.
Anretning

Servér straks de varme pizzaer toppet med kål og yoghurt. 

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,

Bonusinfo

Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?