Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løget og hvidløget groft.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg løg, grøn karrypasta og hvidløget i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring.
Tilsæt spinaten og ærterne og steg yderligere et par min., indtil spinaten er faldet lidt sammen.
Hæld kokosmælken i retten sammen med 1 dl. vand pr. person.
Lad det simre 5 min. og blend det homogent med en stavblender.
Smag til med salt, peber og eddike.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Lun efterfølgende rejerne i panden i 1 tsk. olie pr. person uden at give dem for meget varme.
Bag bollerne i ovnen eller rist dem på en brødrister.
Fordel suppen i skåle og anret rejer og græskarkerner henover.
Spis brødet til.
Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.
Vores lækre søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()