0

Varm bønnesalat med ristet bacon og nektariner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på køkkenrulle. Nip bønnerne og halver dem med et skråt snit. Kog dem netop møre i letsaltet vand, 3-5 min. Snit imens løget i tynde skiver og nektarinerne i både. Pisk olie, eddike, honning, salt og peber sammen og smag til. Kom de varme bønner i en skål sammen med bacon, løg, nektariner og dressing. Vend det hele sammen med lette tag, smag til og server - gerne med stegt lam og grillede gedeostebrød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.