0

Varm bulgursalat med ristede majs, feta og hvidløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog grøntsagsfonden op i en kasserolle, kom bulgur og 1 spsk. olie ved og rør godt rundt. Sluk for varmen, læg låg på gryden og lad bulguren trække 10 min. til den er mør.

Befri imens majsen for blade og "hår" og skær kerner af kolben med en skarp kniv. Pil og hak løg og hvidløg fint. Varm lidt olie op på panden og rist majskernerne og de 2 slags løg til de er møre og let gyldne.

Tag panden af varmen, vend bulgur, smuldret feta og gerne finthakkede krydderurter i og smag til med citronsaft, salt og peber. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?