0

Varm pastasalat med bagte grøntsager, balsamico og parmesan (6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær grøntsagerne i mellemstore tern og vend dem med presset hvidløg, oregano, sukker, olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og bag dem gyldne og møre ved 210 grader. Kog imens pastaen al dente som anvist på emballagen. Vend de varme grøntsager og pasta forsigtigt med eddiken og smag til. Anret på skyllet, plukket frillicesalat, høvl masser af parmesan over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?