0

Varm pastasalat med fløde, spinat og pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skyl spinatbladene og lad dem dryppe af.

Rist pinjekernerne på en tør pande.

Kog pastaen - efter anvisningen på emballagen - mens du varmer fløden sammen med revet muskatnød og godt med salt og peber.

Når flødeblandingen er næsten ved kogepunktet tilsætter du spinaten og lader den falde sammen under omrøring.

Når pastaen er kogt, hælder du vandet fra og blander pastaen sammen med spinatblandingen.

Vend det hele godt rundt, anret på et fad mens det er lunt og drys med pinjekernerne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?