0

Varm quinoasalat med sauterede peberfrugter, broccoli og tomat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog quinoaen som anvist på pakken. Rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Hak løg og hvidløg fint og del broccolien i små buketter. Sauter løgene 2 min. i lidt olie på panden. Kom peberfrugter, broccoli og hvidløg ved, krydr med salt og peber og sauter videre til det er er mørt med bid. Skær imens tomaterne i tern. Kom balsamico og oregano på panden og vend grøntsagerne godt rundt deri. Vend den varme quinoa, de sauterede grøntsager og de frisk tomattern sammen med lidt olie. Smag til og server salaten til kød, fisk eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften