0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, overhæld med rigeligt kogende vand og lad dem trække til de er møre. Skær pak choien i 1 cm brede strimler og peberfrugten i mellemstore tern. Halver squashen på langs og skær den i skiver på tværs. Fjern de yderste grove blade af citrongræsset og snit kernen tyndt. Pisk peanutbutter, soja, finthakket chili, ingefær og 4 spsk. olie sammen og stil til side. Varm 5 spsk. olie op i en wok eller sautépande og rist grøntsager og citrongræs 3-4 min. Kom de drænede nudler ved og vend hurtigt rundt – de skal kun lige varmes igennem.

Kom salaten i en skål, vend dressingen i og smag til med salt og peber.

Server straks til svine- eller oksekød.

Kommentarer og forslag til opskriften