0
Røget makrelfilet i linser med syltet løg og stegt grønt

Røget makrelfilet i linser med syltet løg og stegt grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Fisken

Bryd fisken i mundrette stykker, og lad den stå ude, så den ikke er kold ved servering.

grønne linsersalt
3 min.
Linserne

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.

skalotteløgeddike
5 min.
Syltet løg

Pil løget, skær det i fine skiver, og vend det godt rundt med 1 spsk. eddike pr. person og lidt salt.

yoghurt naturel 0,5%citron
10 min.
Yoghurt

Krydr yoghurt med salt og revet citronskal.

babyspinatsavoykål
15 min.
Grøntsagerne

Skyl spinaten og savoykålen grundigt, og afdryp for vand. Skær stokken af savoykålen, og snit resten mellemfint.

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kålen i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring. Overfør kålen til en skål, og lad panden blive godt varm igen. Steg spinaten i ca. 30 sek., under omrøring, så den falder lidt sammen. Overfør til skålen med savoykål, tilsæt linserne og de syltede løg, og smag til med salt, peber og citronsaft.

25 min.
Anretning

Spred yoghurt i bunden af en tallerken, anret salaten henover og top med fisken.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
594 kcal
Fedt:
32,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,8 g
Kulhydrat:
28,8 g
heraf sukkerarter:
6 g
Kostfibre:
14,6 g
Protein:
40,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?