Bryd fisken i mundrette stykker, og lad den stå ude, så den ikke er kold ved servering.
Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Pil løget, skær det i fine skiver, og vend det godt rundt med 1 spsk. eddike pr. person og lidt salt.
Krydr yoghurt med salt og revet citronskal.
Skyl spinaten og savoykålen grundigt, og afdryp for vand. Skær stokken af savoykålen, og snit resten mellemfint.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kålen i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring. Overfør kålen til en skål, og lad panden blive godt varm igen. Steg spinaten i ca. 30 sek., under omrøring, så den falder lidt sammen. Overfør til skålen med savoykål, tilsæt linserne og de syltede løg, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Spred yoghurt i bunden af en tallerken, anret salaten henover og top med fisken.
Kundekommentarer ()