0

Varmrøget laks med stuvet spinat samt pasta vendt med tomatkompot

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, spinat og pasta med tomat leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt spinat og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i den stuvet spinat og pastaen efter 10 minutter.

Den varmrøget laks kan spises kold eller lunes i ovnen med spinat og pasta de sidste 8 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Varmrøget laks. Nettovægt: ca.300 g/ca. 600 g.

Stuvet spinat: Spinat, løg, piskefløde, hønsebouillon, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600g.

Pasta med tomatkompot: Pasta penne, løg, tomater, raspolie, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 27. januar - bedst før 29. januar

• Levering 28. januar - bedst før 30. januar

• Levering 29. januar - bedst før 31. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?