Fisk, spinat og pasta med tomat leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt spinat og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i den stuvet spinat og pastaen efter 10 minutter.
Den varmrøget laks kan spises kold eller lunes i ovnen med spinat og pasta de sidste 8 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Varmrøget laks. Nettovægt: ca.300 g/ca. 600 g.
Stuvet spinat: Spinat, løg, piskefløde, hønsebouillon, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600g.
Pasta med tomatkompot: Pasta penne, løg, tomater, raspolie, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Holdbarhed:
• Levering 27. januar - bedst før 29. januar
• Levering 28. januar - bedst før 30. januar
• Levering 29. januar - bedst før 31. januar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()