0

Varmrøget laks på spinat vendt i fløde, grov sennep og gorgonzola samt tomatsauté

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Laks, Mælk, Fløde, Sennep

Fremgangsmåde

Spinatbund: Kom fløde og grov sennep i en gryde og lad det koge godt igennem. Skru ned for blusset og lad gorgonzolaen smelte i fløden. Smag til med salt og peber samt evt. mere sennep og gorgonzola. Skyl spinaten og vend den i fløden til spinaten falder sammen.

Tomatsauté: Halvér tomaterne, fjern kernehuset og skær tomatkødet i strimler. Skær rødløget i både. Sautér tomater og løg i lidt smør på en pande i 5 min. og smag til med salt og peber.

Fisk: Lun laksen i en 200 grader varm ovn i ca. 5 min.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?