Forvarm en ovn ved 180 grader.
Dræn kikærterne for vand (uden at kassere det), og kom dem op i en skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike pr. person og lidt salt. Blend kikærterne med en stavblender, eller mos dem groft med et piskeris. Hæld lidt af væden fra kikærterne tilbage i humusen, for at gøre den mere lind og smag til, om den mangler ekstra salt.
Skyl tomaterne og persillen grundigt, og afdryp for vand. Skær tomaterne i små tern, og hak persillen groft. Hæld yoghurten i en skål, smag den til med salt, og tilsæt tomaterne og persillen.
Varm en pande op til middelhøj varme. Form deller af farsen, og steg dem ca. 4-5 min. på hver side i 1 spsk. olie pr. person. Sørg for, at de tager godt med farve, inden du vender dem. Så slipper de nemmest panden.
Skræl gulerødderne, riv på den grove side af et rivejern, og bland med kimchi blandingen.
Bag brødene som angivet på pakken.
Halvér pitabrødene, og fyld op med en god skefuld humus. Fyld efterfølgende med vegedeller, kimchi, og top med yoghurtdressing.
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kimchi som i udgangspunktet er mælkesyre fermenteret napakål (kinakål) er i Korea en ufravigelig og fuldstændigt uundværlig del af basiskosten. Koreanerne spiser den til alle måltider, som en form for relish der bruges som ingrediens i et utal af koreanske retter, og dermed konsumeres i enorme mængder.
Kundekommentarer ()