0
Vegedeller med bulgursalat og krydderyoghurt

Vegedeller med bulgursalat og krydderyoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grov bulgur
1 min.
Bulguren

Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min under låg ved svag varme.  Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.

squashdildtimiansaltede kapers
3 min.
Urterne

Skyl squashen og krydderurterne grundigt under vand. Skær squashen i små tern, og hak krydderurterne groft.

Dræn kapersene for lagen, og hak dem groft.

yoghurt naturel 0,5%salt
8 min.
Krydderyoghurt

Kom yoghurten op i en skål, og smag den til med salt. Tilsæt dild, timian og kapers, og vend godt rundt.

oliecitronsort peber
10 min.
Squashen

Varm en pande op ved høj varme. Tilsæt 2 tsk. olie pr. person, og steg squashen i 2 min. Undgå at røre for meget i panden, så den får godt med farve. Overfør squashen til en skål, vend den rundt med bulguren, og tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person samt revet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber.

grønne deller
20 min.
Vegedellerne

Varm en pande op ved middelvarme. Tilsæt en 1 tsk. olie pr. person, og lun dellerne i ca. 2 min på hver side.

25 min.
Anretning

Server vegedellerne med bulgurssalaten og en god klat krydderyoghurt.

Bonusinfo

Grønne deller indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Næringsindhold pr. person:

Energi:
557 kcal
Fedt:
21,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,8 g
Kulhydrat:
64,5 g
heraf sukkerarter:
10,9 g
Kostfibre:
15,4 g
Protein:
18,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?