Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.
Skyl squashen og krydderurterne grundigt under vand. Skær squashen i små tern, og hak krydderurterne groft.
Dræn kapersene for lagen, og hak dem groft.
Kom yoghurten op i en skål, og smag den til med salt. Tilsæt dild, timian og kapers, og vend godt rundt.
Varm en pande op ved høj varme. Tilsæt 2 tsk. olie pr. person, og steg squashen i 2 min. Undgå at røre for meget i panden, så den får godt med farve. Overfør squashen til en skål, vend den rundt med bulguren, og tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person samt revet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Varm en pande op ved middelvarme. Tilsæt en 1 tsk. olie pr. person, og lun dellerne i ca. 2 min på hver side.
Server vegedellerne med bulgurssalaten og en god klat krydderyoghurt.
Grønne deller indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kundekommentarer ()