Kød: Dup kødet med køkkenrulle, krydr med salt og peber på begge sider og vend bøfferne i mel. Smelt halvt smør og halvt olie på en pande, steg hurtigt bøfferne gyldne på begge sider og læg dem i et ovnfast fad. Kom tomater, basilikum, 2 fed hvidløg, tomatkoncentrat og lidt olivenolie i en foodprocessor og kør det sammen til en cremet ensartet sauce. Fordel saucen over bøfferne og læg skiver af mozzarella (gerne frisk) henover det hele. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og bag til saucen bobler let i kanten og mozzarellaen er smeltet - men endnu ikke gylden.
Svampe: Hak persillen (et lille bundt) og 1 fed hvidløg fint og rør det sammen med lidt olie. Grill svampene møre på begge sider på en grillpande, krydr med salt og peber og vend dem rundt i persilleolien. Lad dem trække indtil servering.
Server sammen med små nye kogte kartofler, en blandet grøn salat og godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften