Steaks: Snit porrerne i tynde skiver, skyl dem godt for jord og læg dem i en skål. Tilsæt sennep, mayonnaise, kapers, peberrod, peber og en smule salt og rør det godt sammen. Læg steaksene op på stribe og fordel porrefyldet oven på. Rul kødet sammen om fyldet og fæstn med en tandstikker (eller kødnål). Krydr med salt og peber. Vend rullerne i hvedemel og bank let det overskydende mel af. Varm en klat smør op i en sauterpande og brun rullerne på alle sider. Tilsæt kalvefond og fløde, læg låg på og lad det simre i 5-10 min. til kødet er mørt. Hvis saucen er for tynd tages rullerne op (og holdes varme) mens saucen koges ind til en passende konsistens. Smag til og server.
Franske ærter: Snit baconen i meget tynde strimler på tværs og rist dem næsten sprøde i en lille gryde. Skær skalotteløgene i tynde skiver og læg dem i gryden. Sauter i yderligere 3-4 min. til de er klare og har taget lidt farve. Tilsæt ærterne, krydr med salt og peber og varm det hele forsigtigt igennem.
Server sammen med råstegte kartofler eller en grov kartoffelmos - og måske en god tomatsalat.
Kommentarer og forslag til opskriften