0
Verdens bedste tomatsalat med fårefeta

Verdens bedste tomatsalat med fårefeta

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær tomaterne i halve eller kvarte afhængig af størrelse og læg dem i et dørslag/sigte.

Krydr med rigelige mængder groft salt - der skal bruges mere end du tror - ca. 2 spsk. (Saltet trækker væden ud af tomaterne og forstærker smagen)

Sæt tomaterne til afdrypning i MINDST 1 TIME - gerne længere.

Vend tomaterne sammen med finthakket hvidløg, finthakket chili (uden kerner), sort friskkværnet peber, god balsamico og 4 spsk. ekstra jomfru olivenolie.

Lad nu tomatsalaten trække i ET PAR TIMER.

Kom plukket baslikum i en morter , stød det til en pasta sammen med lidt olivenolie

Vend basilikumspasta, tynde skiver rødløg og brud af feta i lige før servering.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?