
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kødet på en meget varm pande i en smule neutral olie. Krydr med salt og peber, og tilsæt 1/2 tsk sukker eller honning pr. pers., når det er brunet grundigt af.
Lad det karamellisere let omkring kødet.
Kom fiskesovsen på (ja det lugter lidt, men det tilfører en fantastisk dybde og umami til retten), og kog den lidt ind.
Tilsæt sriracha sauce, sluk, og sæt til side.
Skræl gulerødder, og skær dem og agurk i fine strimler på et mandolinjern.
Pluk koriander (lad gerne det meste af stilkene sidde på), og skær lime i både.
Lun pita på en brødrister eller i ovnen.
Som vist på foto.
Fif: Har du lidt yoghurt eller creme fraiche stående, er det lækkert med en god klat af dette deri. Nogle ville ligefrem synes en smule mayonnaise ville være lækkert!
Kommentarer og forslag til opskriften