0
Vietnamesisk pita a la Bahn mi med chiligris og agurk

Vietnamesisk pita a la Bahn mi med chiligris og agurk

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vietnamesisk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Hakket grisekødnam pla (fiskesauce)sriracha sauce
1 min.
Kød

Steg kødet på en meget varm pande i en smule neutral olie. Krydr med salt og peber, og tilsæt 1/2 tsk sukker eller honning pr. pers., når det er brunet grundigt af.

Lad det karamellisere let omkring kødet.

Kom fiskesovsen på, (ja det lugter lidt! Men det tilfører en fantastisk dybde og umami til retten) og kog den lidt ind. Tilsæt sriracha sauce, sluk og sæt til side. 

gulerødderlimekorianderagurk
10 min.
Fyld

Skræl gulerødder, og skær gulerødder og agurk i fine strimler på et mandolinjern. 

Pluk koriander (lad gerne det meste af stilkene sidde på), og skær lime i både. 

pitabrød
25 min.
Pita

Lun pita på en brødrister eller i ovnen. 

30 min.
Anretning

Som vist.

Fif: Har du lidt yoghurt eller creme fraiche stående er det lækkert med en god klat af dette deri. Nogle ville ligefrem synes en smule mayonnaise ville være lækkert! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?