0
Vietnamesisk kålsalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern de yderste blade på spidskålet, flæk det i 4 dele - skær stokken fra og snit kålet så fint du kan.

Skræl og skær gulerødderne i fin julienne på et manolinjern - eller riv det på et råkostjern - bland med spidskål.

Pluk og vask mynte og koriander (der må gerne være lidt stængler med på korianderen - de smager godt!) - tør dem i en salatslynge og hak dem groft - vend dem i salaten.

Pil og snit rødløg så fint du kan - evt. igen på mandolinen.

Kom hvidløg og chili (uden kerner) i en morter og stød til det har en konsistens som en ensartet pasta. Tilsæt rørsukker, salt, fish sauce og limesaft og rør indtil salt og sukker er opløst. Tilsæt til sidst grofthakkede peanuts. (gem halvdelen)

Vend det hele sammen og server på et fad - drys med den sidste halvdel af de hakkede peanuts.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?