0
Vietnamesiske deller i salat med skorzone og svampe

Vietnamesiske deller i salat med skorzone og svampe

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brune ris
1 min.
Risene

Sæt ovnen på 225 grader. Hæld risene i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt og kog risene i ca. 20 min. Lad dem hvile 5 min efterfølgende. 

skorzonerrødderenokioliesalt
5 min.
Grøntsagerne

Skræl skorzonerrødderne, og skyl dem sammen med svampene. Skær rødderne ud i stave, og fordel dem ud på en bageplade dækket med bagepapir sammen med svampene. Hæld 1 spsk. olie henover og krydr med salt. Lad grøntsagerne bage i ca. 20 min, til de har fået en mørk overflade og rødderne er bløde i midten. 

hvidløghakket svinekød 4-7%honning
15 min.
Kødet

Pil hvidløget og hak det groft.

Kom kødet i en skål, tilsæt ½ tsk salt pr. person, og rør kødet sejt med en ske. Tilsæt halvdelen af hvidløget og 1 tsk. honning, og rør det godt sammen igen. Form 3 kødboller pr. person, og overfør dem til en bradepande dækket med bagepapir. Bag dellerne i ca. 6 min, indtil de har fået farve og er tilberedte helt ind til midten.

limeristet sesamolie
25 min.
Dressing

Bland saften fra limefrugten, sesamolien, fiskesaucen, 1 tsk. honning og resten af hvidløget i en skål.

30 min.
Anretning

Fordel risene ud i dybe tallerkener, anret de bagte grøntsager og dellerne henover og top med dressingen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
576 kcal
Fedt:
19,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,9 g
Kulhydrat:
61,4 g
heraf sukkerarter:
0,9 g
Kostfibre:
8 g
Protein:
35,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?