0

Vildmosekartofler i ovn med porrer, bacon og kalamataoliven (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Mælk

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Kog dem knap møre i letsaltet vand, ca. 10 min., hæld vandet fra og lad dem dampe af. Rist baconen gylden på panden og dryp af på køkkenrulle. Snit porrerne i tynde skiver og sauter dem bløde i baconfedtet. Pisk fløde, ost, salt og peber sammen og vend det forsigtigt sammen med kartofler og porrer. Fordel blandingen i et lavt ildfast fad og drys bacon og grofthakkede oliven over. Bag ved 175 grader i 20-25 min. til fløden er tyknet og overfladen gylden og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?