Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne, og del dem i grove tern. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag kartoflerne i ca. 25 min. på en flad bageplade, til de er møre.
Snit bladselleri tyndt. Pluk endive ud i blade, og snit bladene i strimler.
Rist valnødder på en pande 1-2 min., og hak dem derefter groft.
Bland blåbær, bladselleri, valnødder og salat i en skål med lidt olivenolie og friskkværnet sort peber. Ingen salt!
Tør panden af fra før, og sæt den over blusset igen. Steg pølserne i en smule olie eller smør i 2-3 min. på hver side.
Anret kartofler og pølser på en tallerken med salaten på siden.
Slut af med at komme yoghurten over salaten, som vist på billedet.
Kundekommentarer ()