Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, du behøver ikke at skrælle dem. Skær kartoflerne i grove både, og vend dem med lidt olivenolie og salt.
Bag dem på en bradepande i ca. 25 min., til de har taget farve og er møre.
Et par minutter inden kartoflerne er færdige, kommer du solsikkekernerne ind på bradepanden, og lader dem varme med det sidste stykke tid.
Pluk salaten ud i blade, og skyl dem.
Skræl majroerne, og skær dem i små tern.
Skær persillen igennem et par gange, og kom den ned i en kop eller lignende, som passer i størrelsen med din stavblender. Mæt persillen med olie, og tilsæt lidt salt. Blend, til du har en grov, grøn olie.
Kom majroer og salat op i en skål, og kom godt med fintrevet citronskal, lidt citronsaft og et par dråber olivenolie ned i.
Varm en pande op ved middelhøj varme, og steg pølserne i en smule olie i 3-4 min.
Anret kartofler og salat på en tallerken med pølserne på siden.
Slut af med at komme persilleolie over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()