0
Vildtpølser med ramsløg, cremede bønner og grillet, marineret grønt

Vildtpølser med ramsløg, cremede bønner og grillet, marineret grønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
squashrød peberfrugttomater
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader grillfunktion.

Skyl squash, rød peber og tomater.

Fjern kernehuset på peberen, og skær den ud i kvarte. Skær squash og tomater i store tern.

Vend det hele med en smule olie, salt og friskkværnet sort peber, og bred det ud på en bageplade. Bag det hele under grillen i ovnen i ca. 20 min., til det har taget godt med farve og er blevet mørt. Hold godt øje undervejs!

hvide bønnercreme fraiche 38%chipotlesauce krydderi
10 min.
Bønner

Dræn bønnerne for vand, og kom dem op i en gryde sammen med creme fraichen. Giv det et opkog og smag til med chipotle-blandingen, salt og friskkværnet peber.

hvidløg
15 min.
Hvidløgsolie

Riv hvidløg fint ned i en skål, og mæt det med olie.

vildtpølser fra Klosterheden
20 min.
Pølser

Steg pølserne på en godt varm pande i en smule olie i ca. 2-3 min. på hver side.

30 min.
Anretning

Vend de grillede grøntsager med hvidløgsolien, og anret dem på en tallerken sammen med bønner og pølser.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?