Start med at tænde ovnen på 200 grader grillfunktion.
Skyl squash, rød peber og tomater.
Fjern kernehuset på peberen, og skær den ud i kvarte. Skær squash og tomater i store tern.
Vend det hele med en smule olie, salt og friskkværnet sort peber, og bred det ud på en bageplade. Bag det hele under grillen i ovnen i ca. 20 min., til det har taget godt med farve og er blevet mørt. Hold godt øje undervejs!
Dræn bønnerne for vand, og kom dem op i en gryde sammen med creme fraichen. Giv det et opkog og smag til med chipotle-blandingen, salt og friskkværnet peber.
Riv hvidløg fint ned i en skål, og mæt det med olie.
Steg pølserne på en godt varm pande i en smule olie i ca. 2-3 min. på hver side.
Vend de grillede grøntsager med hvidløgsolien, og anret dem på en tallerken sammen med bønner og pølser.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kommentarer og forslag til opskriften