Grøntsager: Rens og trim peberfrugter, aubergine og squash og skær det hele i mellemstore tern. Hak hvidløget fint og pluk bladene af timiankvistene. Varm et godt skvæt olie op på en pande og rist det hele ved høj varme i 4-5 min. Krydr med salt og peber, reducer varmen til middel og lad det sautere videre til grøntsagerne er møre. Tag panden af varmen, vend lidt olie, balsamico og ¾ af persillen (hakket) i. Smag til og server straks efter.
Kød: Pil skalotteløgene, trim champignonerne og snit begge dele i tynde skiver. Lav et kryds i toppen af tomaterne, skold dem i kogende vand og træk skindet af. Fjern stilk og kerner og skær tomatkødet i tern. Hak ¼ af persillen og estragonen fint. Krydr schnitzlerne med salt og peber og steg dem 2-3 min. på begge sider i lidt olie på en pande til de er brunede og næsten møre. Tag dem af, dæk dem godt til med stanniol og et viskestykke og lad dem hvile mens resten laves. Kom smørret på panden og sauter løg og svampe til de er bløde. Hæld fond og marsala ved, krydr med salt og peber og lad det koge ind til en passende konsistens. Rør tomater, persille og estragon i, smag til og læg kødet ned i saucen (husk at få skyen med!). Varm det igennem inden servering.
Server sammen med ovnbagte kartofler, frisk pasta eller ris samt en sprød grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften