0

Wienerschnitzler med tomater, artiskokhjerter og kapers samt honningbagte rødløg

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Løg: Pil rødløgene og vend dem sammen med honning, lidt olivenolie, timianblade, salt og peber. Bag dem i en 150 grader varm ovn i ca. 45 min. til løgene er møre og let gyldne. Server dem som tilbehør.

Kød: Hak løget, snit hvidløgsfeddet i tynde skiver og skær tomaterne i store tern. Del artiskokhjerterne i kvarte og hak persillen. Rør melet sammen med salt og peber og vend kødet deri. Varm olivenolie op på en pande og brun kødet på begge sider. Tag kødet af panden og sauter derefter løgene klare. Tilsæt hvidløg, tomater, artiskokkker, kapers og persille. Rør det forsigtig sammen, krydr med salt og peber og læg kødet i igen. Lad det simre under låg i 20 min. til kødet er mørt.

Server retten sammen med båndpasta (tagliatelle) vendt med lidt smør, en blandet grøn salat og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften