0
Wokket gris med nudler, sur-sød sovs og sesam

Wokket gris med nudler, sur-sød sovs og sesam

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekødhvidløgingefærSød chilisauce
1 min.
Kød del 1:

Kom kødet i en skål. Kom revet ingefær og finthakket/presset hvidløg i skålen med kødet, og vend det rundt sammen med ca. halvdelen af sur/sød sovsen. Lad det trække i 5 min.

sesamfrø
5 min.
Ristet sesam:

Rist sesam på en pande til de er gyldne og popper. Knus dem let i en morter med lidt groft salt.

nudlerSød chilisauceristet sesamoliesesamfrø
10 min.
Nudler:

Kog nudlerne i rigeligt saltet vand i 2 minutter. Dræn vandet fra nudlerne, kom dem i en skål sammen med den anden halvdel af sur-sød sovsen, og vend det hele rundt med sesamolie og halvdelen af de ristede sesamfrø. Krydr med salt og peber. 

hakket oksekødrød peberfrugtrødløg
15 min.
Kød del 2:

Wok/steg kødet lynhurtigt i neutral olie ved høj varme. Steg lidt kød af gangen, og kom det efterhånden, som det er færdigt, over de marinerede nudler. Wok til sidst lynhurtigt fine strimler af rød peberfrugt, fintsnittede rødløg og mange tout ærter. Vend til sidst grøntsagerne sammen med nudler og kød. Smag til med lidt salt.

sesamfrø
20 min.
Anretning:

Drys med ristet sesam, og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?