Kom kødet i en skål. Kom revet ingefær og finthakket/presset hvidløg i skålen med kødet, og vend det rundt sammen med ca. halvdelen af sur/sød sovsen. Lad det trække i 5 min.
Rist sesam på en pande til de er gyldne og popper. Knus dem let i en morter med lidt groft salt.
Kog nudlerne i rigeligt saltet vand i 2 minutter. Dræn vandet fra nudlerne, kom dem i en skål sammen med den anden halvdel af sur-sød sovsen, og vend det hele rundt med sesamolie og halvdelen af de ristede sesamfrø. Krydr med salt og peber.
Wok/steg kødet lynhurtigt i neutral olie ved høj varme. Steg lidt kød af gangen, og kom det efterhånden, som det er færdigt, over de marinerede nudler. Wok til sidst lynhurtigt fine strimler af rød peberfrugt, fintsnittede rødløg og mange tout ærter. Vend til sidst grøntsagerne sammen med nudler og kød. Smag til med lidt salt.
Drys med ristet sesam, og server straks.
Kundekommentarer ()