0
Wokket kylling i peanutsauce med sød chili og ris

Wokket kylling i peanutsauce med sød chili og ris

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

jasminris
1 min.
Ris

Tilbered risene efter anvisning på posen.

gulerøddergrøn peberfrugthvidløg
1 min.
Forbered grøntsager

Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skær peberfrugt i strimler.

Hak hvidløg.

kyllingebryst uden skindhvidløggulerøddergrøn peberfrugtSur-sød chilisaucepeanutbutter
10 min.
Wok

Skær kyllingebrystet ud i strimler.

Varm en wok eller en stor pande op med 1/2 tsk. neutral olie pr. pers.

Rist kylling og hvidløg i 2 min. Krydr med salt og peber. Kom gulerødder og peberfrugt på panden, og rist i yderligere 3-4 min.

Tilsæt chili sauce og peanutbutter (rørt ud i 1/2 dl kogende vand), og rist igennem i et par minutter mere. Smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
418 kcal
Fedt:
17,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
3 g
Kulhydrat:
18 g
heraf sukkerarter:
14,2 g
Kostfibre:
7,8 g
Protein:
44,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?