0

Wokket rød curry med strimler af hamburgerkotelet, frisk ananas og grøntsager

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder

Fremgangsmåde

Skær koteletterne i strimler. Snit forårsløgene i tynde skrå skiver (gem lidt til pynt), skalotteløgene i tynde både og champignonerne i kvarte. Befri tomaterne for stilk og ananassen for skal og stok og skær begge dele i tern.

Kom lidt olie i en wok og varm det godt op. Kom karrypastaen ved og rist til det begynder at dufte (ca. 20 sek.). Tilsæt tomater og skalotteløg og lad dem riste i 30 sek. før du rører kødstrimlerne i. Rist kødet 2 min. og tilsæt derefter fiskesauce, østerssauce, tamarindpasta, sukker og kokosmælk under omrøring og lad det lige koge op. Vend til sidst champignon, ananastern og ærter i, varm retten igennem og smag til. Drys med forårsløg og grofthakket koriander og server straks.

Server sammen med jasminris, en sprød grøn salat og/eller råkostsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?