0

Wokket spidskål med blommer, ingefær og peanuts (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær kålen i kvarte, fjern stok og grimme yderblade og snit bladene i tynde strimler. Snit de pillede løg og udstenede blommer i smalle både og hak ingefæren helt fint. Varm olien op i en wok til det er godt varmt. Kom kål og løg i og lynsteg dem 2-3 min. Kom blommer, ingefær, chili, soja og sort peber ved og rist yderligere 1 minuts tid til grøntsagerne er blevet bløde og bøjelige, men stadig har et sprødt bid. Drys med grofthakkede peanuts og evt. koriander og server straks - gerne til gris eller lyst fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?