Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende.
Skær grøntsagerne i små stave. Gem lidt finthakket forårsløg til anretning.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Varm en wok eller stor gryde op ved høj varme.
Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2-3 minutter under jævnlig omrøring.
Tilsæt kødet og steg yderligere et par minutter, indtil kødet er gennemstegt.
Sluk for varmen og smag til med sweet chili og soya.
Fordel risen i skåle og anret wokretten henover. Top med peanuts og forårsløget.
Kundekommentarer ()