0
Wokstegt grønt med rejer
Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 534 kcal

Fedt: 16,6g

Kulhydrat: 59,1g

Protein: 32,9g

Kostfibre: 14g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødløgmarkchampignonsrød chilisavoykål test
1 min.
Grøntsagerne

Pil løget og skyl svampene, chilien og kålen grundigt. Skær det hele i grove stykker (kornene fra chilien kan sorteres fra, hvis det ikke skal være for spicy). Hak evt. lidt chili og rødløg fint og gem til anretning.

salt
10 min.
Nudlerne

Sæt vand over at koge med et godt skud salt til nudler.

oliefuldkornsnudlertamari/soyaSød chilisaucelimeSkagenfood håndpillede Ishavsrejer
15 min.
Wokretten

Varm en wok eller gryde op ved høj varme. Tilsæt to tsk. olie pr. person og steg grøntsagerne i 5 min. under omrøring.

Kog nudlerne som angivet på pakken.

Bland sweet chilisovsen, limesaft og sojaen i en skål.

Sigt vandet fra nudlerne og overfør dem til wokretten. Sluk for blusset og tilsæt sojablandingen og rejerne.

25 min.
Anretning

Fordel retten i skåle og top med chili og rødløg.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?