Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør. Dræn efterfølgende spelten for vand.
Sæt en kasserolle over med saltet vand.
Skær broccoli og pak choy i mundrette stykker, og kog dem i 3 minutter. Overfør så begge dele til en skål med koldt vand. Når kål og pak choy er afkølet, sigtes vandet fra.
Hak porren i fine strimler.
Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern.
Skær kødet i strimler, overfør det til en skål, og vend det med ingefær, hvidløg og fiskesauce.
Tilsæt 1/2 tsk. sukker og 1 spsk. vand pr. person, og rør det godt rundt.
Varm en wok eller stor gryde op ved høj varme.
Når den er rygende varm, steges broccoli, pak choy og porre i 1/2 spsk. olie pr. person, i et par minutter, indtil porren er blevet mør.
Tilsæt kødet, og steg yderligere et par minutter, indtil det er gennemstegt.
Smages til med salt og peber.
Fordel spelten i dybe tallerkener, og anret wokretten henover.
Kundekommentarer ()