0
Wokstegt mørbrad med pak choy og broccoli

Wokstegt mørbrad med pak choy og broccoli

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør. Dræn efterfølgende spelten for vand.

broccolipak choyporre
3 min.
Forbered grøntsagerne

Sæt en kasserolle over med saltet vand.

Skær broccoli og pak choy i mundrette stykker, og kog dem i 3 minutter. Overfør så begge dele til en skål med koldt vand. Når kål og pak choy er afkølet, sigtes vandet fra.

Hak porren i fine strimler.

hvidløgingefær
15 min.
Riv hvidløget og ingefæren

Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern.

Filet a la mørbrad, frilandsgrisnam pla (fiskesauce)
20 min.
Skær kødet

Skær kødet i strimler, overfør det til en skål, og vend det med ingefær, hvidløg og fiskesauce.

Tilsæt 1/2 tsk. sukker og 1 spsk. vand pr. person, og rør det godt rundt.

25 min.
Steg grøntsagerne

Varm en wok eller stor gryde op ved høj varme.

Når den er rygende varm, steges broccoli, pak choy og porre i 1/2 spsk. olie pr. person, i et par minutter, indtil porren er blevet mør.

Tilsæt kødet, og steg yderligere et par minutter, indtil det er gennemstegt.

Smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel spelten i dybe tallerkener, og anret wokretten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
499 kcal
Fedt:
13,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,8 g
Kulhydrat:
44,7 g
heraf sukkerarter:
3,8 g
Kostfibre:
11,8 g
Protein:
42,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?