0

Wokstrimler med grøntsager og twist af appelsin

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens og klargør alle grøntsagerne. Skær peberfrugter og skalotteløg i tynde både, del broccolien i små buketter og hak ingefær og hvidløg fint. Pisk 1 dl hønsefond, soja, østerssauce, eddike, chilisauce, marmelade og maizena godt sammen i en skål.

Varm halvdelen af olien op i en wok og lynsteg kødet i to omgange til alt er brunet af. Tag kødet op og fortsæt med grøntsagerne – start med ingefær, kom så løg og hvidløg ved og slut af med at tilsætte peberfrugter og broccoli.

Hæld den resterende 1½ dl hønsefond på og lad grøntsagerne simre 2-3 min. til de er møre med et sprødt bid. Skub grøntsagerne til side, hæld sojablandingen over og kog den op til saucen tykner. Vend kødet i, varm igennem og smag til.

Server straks med jasminris eller nudler.

Kommentarer og forslag til opskriften