0

Wokstrimler med nudler, grøntsager og soja

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Læg ægnudlerne i en skål, hæld kogende vand over til de er dækket, og lad dem trække ca. 10 min. til de er møre.

Snit pak choyen i 1 cm brede strimler. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Rens svampene og del dem i mundrette stykker. Trim forårsløgene og skær dem i 2 cm lange skrå stykker. Hak hvidløg og ingefær fint.

Fjern de groveste blade fra citrongræsset og snit "kernen" i tynde skiver. Rør alle tre dele sammen med soja (brug en mængde efter behag) og ketchup i en skål.

Varm olien rigtigt godt op i en wok, lynsteg kødet deri (ca. 3 min.) og tag det op.

Lynsteg herefter grøntsagerne 4-5 min. - til de lige begynder at blive bløde. Kom nudler, kød og sojablanding ved og vend godt rundt.

Smag retten til og server straks.

Giv en sprød grøn salat og godt groft brød til denne ret.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/