Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader.
Varm et par spsk. olie op i en stor pande, og steg drænede bønner i 5 min. Tilsæt finthakket hvidløg (brug det halve her) og cajun-krydderiet, og lad det stege 1-2 min. Krydr med salt og peber. Lad retten stå og simre stille under låg i 10 min. Mos bønnerne let undervejs med en gaffel.
Sluk varmen, og smag til med salt, peber samt en smule sukker.
Skær agurkerne i supertynde skiver - brug gerne et mandolinjern. Drys med lidt fint salt, og lad dem hvile 5-10 min. Pres vandet fra ved at knuge agurkerne let i hænderne
Hæld yoghurten op i en skål, og rør den sammen med 1 spsk. olivenolie pr. pers. Smag til med salt, peber og det sidste hvidløg, og vend de saltede agurker deri.
Snit salaten fint, og læg den på et fad eller en tallerken.
Lun wraps i ovnen, og hold dem lune i et fugtigt viskestykke.
Rul wrapsene sammen om salat, bønner og agurkesalat.
Servér evt. en god chilisauce til.
Cajun krydderiet indeholder:
20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt
Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Kundekommentarer ()