0
Wraps med dildstegt torsk, grønne asparges, romaine og håndpillede rejer

Wraps med dildstegt torsk, grønne asparges, romaine og håndpillede rejer

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

dildgrønne aspargesromainesalat
1 min.
Klargøring til wrap:

Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Kog resten i letsaltet vand i 2 min. og køl dem straks af. Pluk dilden, og hak den. Slyng salaten tør. Dræn rejerne (pres let på dem for at få lidt af væden fra).

dildcreme fraiche 38%
8 min.
Dilddressing:

Rør creme fraiche sammen med halvdelen af dilden. Smag til med en smule salt, peber og sukker. 

torskefilet uden skinddild
15 min.
Fisk:

Del fisken i små mundrette stykker, og kom dem i en skål. Vend dem med hakket dild (brug 1/4 her), salt og peber. Vend fiskestykkerne i en smule hvedemel, og steg dem i kort tid på en varm pande i en generøs blanding af smør og olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys lidt salt på efter stegning.

Tortilla hvede wraps - blødeSkagenfood håndpillede rejer
20 min.
Anretning:

Lun wraps i et par minutter - uden de bliver sprøde. Smør et tynt lag dressing på hver (fra kant til kant), fordel den plukkede salat, asparges, rejer og fisk derpå! Drys med det sidste dild. Kan evt. rulles sammen. 

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?