Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Kog resten i letsaltet vand i 2 min. og køl dem straks af. Pluk dilden, og hak den. Slyng salaten tør. Dræn rejerne (pres let på dem for at få lidt af væden fra).
Rør creme fraiche sammen med halvdelen af dilden. Smag til med en smule salt, peber og sukker.
Del fisken i små mundrette stykker, og kom dem i en skål. Vend dem med hakket dild (brug 1/4 her), salt og peber. Vend fiskestykkerne i en smule hvedemel, og steg dem i kort tid på en varm pande i en generøs blanding af smør og olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys lidt salt på efter stegning.
Lun wraps i et par minutter - uden de bliver sprøde. Smør et tynt lag dressing på hver (fra kant til kant), fordel den plukkede salat, asparges, rejer og fisk derpå! Drys med det sidste dild. Kan evt. rulles sammen.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften