Nem texmex i dag, og som altid godt med syltede løg.
Husk at du kan sylte ekstra løg, hvis du har, og at de kan gemmes på køl, når de er dækket af lage.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Fyld 1/2 dl sukker og 1/2 dl lys eddike i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet.
Pil og snit løg i både. Kom dem i lagen, og lad dem lune med i 2-3 min. Lad dem trække indtil servering, og sigt væden fra inden brug.
Pil og hak hvidløg fint, og riv squash groft. Sautér begge dele i olivenolie på en varm pande i 2-3 min.
Snit korianderstilke fint (gem toppen til servering). Tilsæt korianderstilke og kød på panden, brun kødet, og krydr med salt og mexi-kiddo krydderi.
Snit rødkål og chili fint, og skær tomaterne i tern. Anret yoghurt og grønt på fade eller i skåle sammen med koriander.
Lun tortillas i en mikroovn eller på en tør, varm pande. Hold dem lune i et rent viskestykke.
Servér kød, tortillas, toppings og syltede rødløg ved bordet og saml selv. Servér evt. chilisauce til, hvis du har.
Kundekommentarer ()