0
Wraps med krydret oksekød, sprød rød kål og creme fraiche

Wraps med krydret oksekød, sprød rød kål og creme fraiche

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Servér gerne alle elementerne fordelt på fade og i skåle, så alle kan samle selv, og får det, de kan lide.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashløgkorianderhakket oksekødtexan pork rubtomatpassata
1 min.
Krydret oksekød

Riv squash groft, og hak løg og korianderstilke fint (gem bladene til senere). 

Sautér det hele i et par min. i rigelig olie og gerne en smørklat, det skal ikke tage farve. 

Kom kødet på, lad det brune flot, krydr med texan pork rub, og tilsæt tomatpassata. Krydr med salt og peber.

rødkåltomaterkoriander
12 min.
Grønt

Snit rødkål fint, skær tomaterne i tern, og hak korianderbladene groft. 

Tortilla hvede wraps - blødecreme fraiche 18%
17 min.
Anretning

Lun tortillas (i en stak i et rent viskestykke i mikroovnen, eller en ad gangen på en tør varm pande). Hold dem lune i et viskestykke. 

Anret alt på fade og i skåle. 

Saml tortillas med kød, kål, tomat, creme fraiche og koriander og evt. chilisauce, og nyd straks. 

Bonusinfo

Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?