Servér gerne alle elementerne fordelt på fade og i skåle, så alle kan samle selv, og får det, de kan lide.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv squash groft, og hak løg og korianderstilke fint (gem bladene til senere).
Sautér det hele i et par min. i rigelig olie og gerne en smørklat, det skal ikke tage farve.
Kom kødet på, lad det brune flot, krydr med texan pork rub, og tilsæt tomatpassata. Krydr med salt og peber.
Snit rødkål fint, skær tomaterne i tern, og hak korianderbladene groft.
Lun tortillas (i en stak i et rent viskestykke i mikroovnen, eller en ad gangen på en tør varm pande). Hold dem lune i et viskestykke.
Anret alt på fade og i skåle.
Saml tortillas med kød, kål, tomat, creme fraiche og koriander og evt. chilisauce, og nyd straks.
Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion
Kundekommentarer ()