0
Wraps med lyn carnitas, syltede rødløg og salsa

Wraps med lyn carnitas, syltede rødløg og salsa

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Mexicansk
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Det her er en rigtig pleaser hjemme hos mig!

Servér chili ved siden af salsaen, hvis ikke alle er vilde med stærk mad. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Sous vide, mør grisenakkeMexi-kiddo krydderiblanding
1 min.
Carnitas

Kom kødet i en gryde sammen med den væde, der er i posen. Lad den varme under låg i 10 min. Tjek undervejs om der mangler væde, og spæd med vand hvis behov. 

Træk kødet fra hinanden med 2 gafler. Rør mexi-kiddo krydderi i, og smag til med salt. 

rødløgtomatergrøn chilikorianderlime
3 min.
Syltede løg og salsa

Kom 1 dl eddike og 1 dl sukker i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet. Skær løgene i både, og kom dem i lagen. Lad dem simre i 1-2 min. 

Skær tomaterne i små tern, og hak chili fint. Vend det hele med hakket koriander og saft af 1/2-1 lime, og smag til med salt. 

 

spidskålTortilla hvede wraps - blødecreme fraiche 18%
17 min.
Anretning

Snit kålen, og varm tortillas i en stak i et rent viskestykke i ca. 30-45 sek. i mikrobølgeovn, alt efter effekt på din ovn, eller en ad gangen på en tør, varm pande. 
Fyld varme tortillas med kød, kål, salsa og afdryppede løg, og servér straks med creme fraiche til.

Bonusinfo

Mexi-kiddo krydderiblanding er en mild og børnevenlig krydderiblanding der indeholder:
  • 30% Spidskommen
  • 15% korianderfrø
  • 15% Oregano 
  • 15% Sød paprika 
  • 10% hvidløgspulver
  • 5% løgpulver
  • 5% ancho mulato chili
  • 5% pasilla chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?